fbpx

Våre fagområder

VÅRE HÅNDVERKERE UTFØRER
Snekker- og tømrerarbeid • Fasade • Taktekking • Malerarbeid • Innvendig renovering • Terrasse • Bad

Ta gjerne kontakt for gratis befaring og tilbud

Alfa Omega Entreprenør utfører det meste innen snekker- og tømrerarbeid. Alt fra mindre oppussing til totalrenovering, samt tilbygg og påbygg. 

Våre håndverkere har kompetansen

Snekker- og tømrerarbeid

01.

Alfa Omega Entrepenør er din totalentreprenør og kan gjør det meste fra mindre snekker- og tømrerjobber, til større prosjekter.
Vi har profesjonelle håndverkere og gode samarbeidspartnere for bl.a. rør og el.

Som en totalentreprenør kan våre tømrere utføre alt fra større prosjekter til mindre jobber.

terrasse jordskruer i bruk for fundamentering

Håndverkere for Fasade

02.

Fasade er noe våre håndverkere har god erfaring med. Vi kan utføre det aller meste innenfor fasade og fasaderehabilitering fra boliger til næringsbygg.

Støping av plater på mark, lager lecamurer og tradisjonelt støpte murer, til for eksempel påbygg, garasjer og carporter. Forstøtningsmurer er også noe vi utfører. 

Vi utfører etter isolasjon, lekter og skrifter bekledning, samt utskrift av vinduer og inngangsdører.  

Kontakt oss for å høre hva vi kan hjelpe deg med innenfor fasade.

Fasaderehabilitering, taktekking og fasade

Håndverkere til Taktekking

03.

Taktekking og rehabilitering av tak utføres av våre dyktige taktekkere.

Vi har lang erfaring med taktekking og rehabilitering av tak, enten du ønsker  stein, plastbelagt stålplater, Plannja plater, papp el.

I etterkant utfører vi også en inspeksjon av arbeidet, kontrollerer at alt er som det skal og garanterer for vårt arbeide. 

takrenovering og renovering med terrasse

Malerarbeid

04.

Våre dyktige malere utfører sparkling og malerarbeid inne som ute. Utvendig maler vi både tre- og murhus.

Malearbeid og innvendig renovering samt fasade

Innvendig renovering

05.

Renovering av stue, råloft, kjeller eller hele boliger gjøres i mange hjem og næringsbygg hver eneste dag. Vi har håndverkere med rett utdanning og kunnskap til å få jobben gjort på en skikkelig måte.
Vi utfører det meste fra mindre renoveringsprosjekter til større totalrenoveringer av leiligheter, rekkehus og eneboliger. 

Vegger og bærevegger er noe våre håndverker kan flytte, samt legger vi nytt gulv, lager nye overflater inkludert sparkling, maling og tapetsering. Ønsker du nytt drømmekjøkken kan vi også montere det for deg. 

I tillegg kan vi utføre innvendig oppussing og renovering av næringsbygg, kontorer og butikklokaler, med alt fra montering av letthimlinger, lettvegger / delevegger, overflater og gulv, spiledekorasjon og innredninger. 

Innvendig renovering, fasade med terrasse og taktekking

Terrasse

06.

Ønsker du å fornye uteområdet ditt? Vi lager det meste av uteområder som terrasse, platting, pergola mm.. Vi bruker våre egne jordskruer som fundamenter der det er praktisk og økonomisk hensiktsmessig for kunden.

jordskruer brukt for fundamentering på terrasse

Bad

07.

Bad er ett av de rommene i hjemmet vårt som det stilles strengest krav til utførelse. Feil eller mangler ved oppussing av bad kan få alvorlige konsekvenser. De aller fleste setter derfor bort jobben når badet skal renoveres eller det skal bygges nytt fra bunnen av. Våre håndverkere, sammen med vår samarbeidspartner på våtrom, har lang erfaring med bad.
Vi jobber i henhold til norsk standard og følger de lover og regler som til enhver tid gjelder og garanterer for resultatet. 

Bad renovering og fasade

tidligere jobber

Vi er stolte av det arbeidet vi utfører. Her kan du se referanser av tidligere jobber vi har utført. 

Kontaktskjema